Me teemme yrityksille kotisivuja, jotka auttavat myymään enemmän!

Miten meidän tekemämme nettisivut eroavat muiden tekemistä sivustoista?

Käytämme ainoastaan puhdasta HTML-koodia

Sivujen kirjoittamisessa käytämme puhdasta HTML-koodia.
Tämä tarkoittaa sitä, että emme käytä avointa lähdekoodia, emme käytä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä, esimerkiksi Wordpress - järjestelmää.

Puhtaalla HTML- koodilla kirjoitetut sivustot avautuvat asiakkailla nopeammin kuin muut sivustot. Lisäksi hakukoneet löytävät tällaiset sivustot paremmin avainsanojen perusteella.

Teemme sivustoja, jotka oikeasti myyvät!

Kun alamme suunnittelemaan kotisivuja, meillä on mielessä yksi tärkeä päämäärä. Kotisivun on oltava sellainen, että se houkuttelee uusia asiakkaita ja myy niitä mainostamiaan palveluita.

  • Asiakkaan niin halutessa, kehitämme yhdessä hänen kanssaan ainutlaatuisen myyntiväittämän (USP eli Unique Selling Proposition). USP:n ansiosta yrityksesi erottuu muiden joukosta.
  • Suunnittelemme sivustot siten, että sivustolla vieraileva asiakas löytää heti kaiken tarvittavan tiedon. Asiakkaat tekevät valinnan mm sen perusteella, miten helposti yrityksen sivuilla oleva tieto löytyy.
  • Päämäärämme on, että asiakas ottaa yhteyttä. Suunnittelemme sivut niin, että yhteydenotto on helppoa. Kotisivuilla voi olla tarjolla useita yhteydenottotapoja: viesti, chatti, soitto jne.

Käytämme tehokkaita ja nykyaikaisia markkinointikeinoja

Sivustoillamme käytämme nykyaikaisia markkinointikeinoja myynnin edistämiseksi.

Joten sivustomme eivät ole pelkästään yrityksen kotisivuja vaan ennen kaikkea ne myyvät asiakkaan tarjoamaa palvelua. Jokaisella luomallamme verkkosivustolla löytyy tieto joka auttaa valitsemaan juuri tämän yrityksen.

Sivustolta käy ilmi miten kyseinen yritys erottuu kilpailijoista ja mistä yrityksen asiakas hyötyy.

Ennen kuin rupeamme töihin, kartoitamme paikallisten markkinoiden kilpailutilannetta

Aloitamme siitä, että tutkimme kilpailutilannetta

Yrityksesi potentiaalinen asiakas tutkii vähintään muutamaa hakutulosten kärjessä olevaa sivustoa, ennen vierailua teidän kotisivuillanne. Samoja palveluita mainostavat yritykset ovat siis kilpailevia yrityksiä. Jos yrityksesi kotisivut ovat vaikeaselkoisia, tietoa on niukasti eikä asiakasta yritetä houkutella - asiakas saattaa päättää että hankkii palvelun tai tavaran muualta.

Tästä syystä me tutkimme kilpailijoiden tarjoamia palveluita tarkkaan ja yhdessä teidän kanssanne kehitämme parhaan myyntiväittämän, tai niin sanotun hintatarjouksen, jolla teidän yritys erottuu muiden yritysten joukosta.

Meidän nettisivustot on on suunniteltu helppokäyttöisiksi eri laitteilla

Kotisivut jotka suunnittelemme ovat helppoja käyttää kaikilla älylaitteilla.

Sekä vanhempien 4 ja 5 iPhoneiden että 5K-tietokoneiden käyttäjät pääsevät vaivatta selaaman suunnittelemiamme verkkosivustojaYrityksen toimialasta riippuen, verkkosivustojen kävijämäärästä 60-80% tapahtuu mobiililaitteilla.

Siksi on erittäin tärkeää, että verkkosivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla. Tämä vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon yritys saa asiakkaita.

Me huolehdimme siitä, että yrityksesi verkkosivusto pääsee Google-haun kärkeen

Analysoimme miten kilpailijasi sijoittuvat Google-haussa ja ketkä heistä sijoittuvat hakuohjelman kärkisijoille.

Tämä auttaa meitä tekemään suunnitelman, jonka avulla saadaan sinun kotisivusi menestymään.Huolehdimme siitä, että yrityksesi kotisivut löytyvät Google-haun härkisijoilta.

Verkkosivun näkyvyyden parantamiseksi ja asiakkaiden löytämiseksi on tehtävä paljon työtä, pitää muun muassa varmistua SEO:n oikeanlaisesta toiminnasta. Tämä prosessi vie noin kuudesta kuukaudesta muutamaan vuoteen.

Keräämme ja analysoimme dataa verkkosivujen vierailijoista.

Analyysin tarkoituksena on ymmärtää, miten asiakkaat käyttäytyvät kun pääsevät kotisivulle.

Analysoimme asiakkaiden käyttäytymistä kotisivuilla. Analyysi auttaa meitä ymmärtämään mitä asiakkaat hakevat kotisivuilta, kuinka paljon aikaa viettävät kotisivuilla jne. Pelkkä Google Analytic-laskurin asentaminen ei riitä. Me varmistamme toimiiko SEO halutulla tavalla, näemme toimivatko mainokset tarpeeksi tehokkaasti, tavoittavatko oikean kohdeyleisön jne.

Olemme valmiita sitoutumaan verkkosivujen ylläpitoon vuosiksi.

Olemme valmiita sitoutumaan verkkosivujen ylläpitoon vuosiksi.

Yrityksen sivut kaipaavat säännöllistä päivittämistä, tämä koskee niin verkkosivujen ulkoasua, kuin markkinointia ja teknistä ylläpitoa. Tämä on kokonaisvaltainen prosessi, joka pitää sisällään myös sen, että analysoimme kilpailevien yritysten toimintaa. Näin asiakkaamme voi reagoida muuttuvaan tilanteeseen aina tarvittaessa.

Verkkosivustojen turvallisuus

Moni tarttuu tilaisuuteen tehdä verkkosivut Wordpress-julkaisujärjestelmän avulla. Tämä kuitenkin aiheuttaa sen, että yrityksen verkkoturvallisuus heikentyy.

Wordpressin käyttö ja plugin-lisäosien asentaminen altistavat verkkosivustot hyökkäyksille ja tietomurroille, lisäksi se teettää paljon lisätyötä, on muun muassa seurattava tarkkaan Wordpressin ja sen lisäosien sekä php-skriptin päivityksiä.

Me luomme verkkosivustot puhtaalla html-kielellä, mikä pienentää tietomurtojen riskiä.

Halvempi webhotelli kotisivuillesi

Käytämme puhdasta html-koodia, tämän ansiosta yrityksesi voi säästää hosting-kuluissa.

Tietokantojen ja php:n käyttö ei ole välttämätöntä. Html-koodilla kirjoitettu verkkosivusto voi ottaa vastaan jopa 50 käyttäjää samalla sekunnilla, vaikka käyttäisi halvinta hosting-palvelua.

Hanki yrityskotisivut joka tuovat asiakkaita!
alk. €299
Tilaa sivusto