Artem Letushow Yrityskotisivustojen hinnasto

Yrityskotisivustojen hinnasto

alkaen €299

Jotta pystyisimme laskemaan oikea hinnan juuri haluamillesi nettisivuille klikkaa alempana ja vastaa muutamaan kysymykseen.

Laskemme mitä haluamasi sivusto maksaa. Tähän vaikuttaa moni asia, esim. kuinka monta sivua, mitä sivuilta pitää löytyä, kuka kirjoittaa tekstin, onko kuvia, tarvitaanko SEO optimointi ja moni muu asia.Jos vastaat muutaman kysymykseen niin voit saada 20% alennuksen kotisivujen hinnasta.

Laske hinta kotisivuillesi

Mitä palveluita me tarjoamme

Suunnittelu

Jos teidän yrityksenne käyttää jotain tiettyjä tunnusvärejä niin sivuston suunnittelussa noudatamme samoja värejä.

Ennen kuin alamme suunnittelemaan sivustomme me kartoitamme markkinoita ja selvitämme miten sinun yrityksesi voisi erottua edukseen muiden yritysten joukosta.

Sivun suunnittelussa on tärkeintä ottaa huomioon käyttäjämukavuus, se menee jopa ulkoasun edelle. Kaikki nettisivustojen yksityiskohdat on suunniteltu käyttömukavuutta ja selkeyttä ajatellen.

USP:n laatiminen

Riippuen yrityksenne toimialasta ja teidän tarpeistanne, voimme luoda yrityksenne ainutlaatuisen myyntiväittämän eli USP:n.

Voit tilata yrityksesi kotisivujen tekstit meiltä. Kirjoitamme tekstin, joka paitsi houkuttelee ostamaan palveluita niin myös vastaa kävijän kaikkiin kysymyksiin.

Markkinointi
työkalut

Voimme lisätä kotisivuillenne erilaisia tehokkaita markkinointityökaluja, jotka ohjaavat kuluttajien käyttäytymistä.

Esimerkiksi PopUp-ikkunat, yhteydenottolomakkeet, chatti, jne riippuen yrityksenne ja yritystoimintanne tavoitteista.

Nykyaikainen animaatio

Kotisivujasi voi elävöitä animaatiolla. Laadukas ja nykyaikainen ainimaatio auttaa kohdistamaan kävijöiden huomion haluttuun asiaan ja korostaa tiettyjä osioita.

Meidän tekemämme animaatio ei rasita sivuja liikaa, eikä vaikuta sivujen latautumiseen.

Domainin ja hostingin rekisteröinti

Voimme rekisteröidä verkkotunnukset ja hostingin puolestasi, saat kaikki tunnukset käyttöösi. Voimme myös siirtää kotisivunne hosting-palveluun.

Teemme kaiken alusta loppuun, alkaen kotisivujen laatimisesta ja julkistamiseen netissä hosting-palvelussa.

Kilpailun kartoitus

Tämä on todella tärkeä vaihe ennen verkkosivustojen perustamista.

Pitää kartoittaa kilpailevien yritysten mainontaa, selvittää mitä vahvuuksia ja heikkouksia heillä on.

Tämän jälkeen voimme yhdessä sinun kanssasi kehittää USP-tarjouksen, joka erottaa yrityksesi kilpailijoiden joukosta.

SEO- optimointi

Voimme hakukoneoptimoida yrityksesi verkkosivut riippuen yrityksesi tavoitteista.

Tätä silmälläpitäen pitää selvittää miten kilpailevat yritykset sijottuvat Googlen hakuohjelman tuloksissa. Tämän perusteella teemme SEO-optimoinnin siten, että yrityksesi alkaisi sijoittumaan hakutulosten kärkeen eri avainsanojen perusteella.

Web-sivuston ylläpito ja kehittäminen

Pystymme jatkuvasti seuraamaan kotisivujesi tilastoja ja seuraamaan kilpailevien yritysten kotisivujen kehitystä ja muutosta. Kun ollaan jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä kilpailijat tekevät, pystymme reagoimaan siihen tekemällä tarvittavia muutoksia ja parannuksia kotisivuillesi.

Otamme yhteyttä tilaajaan ja ehdotamme muutoksia, jotka ovat mielestämme tarpeellisia, jotta asiakkaiden yhteydenottojen määrä kasvaisi. Jatkuva tilanteen seuraaminen tehostaa kotisivujen toimintaa ja uusien asiakkaiden löytäminen maksaa yritykselle koko ajan vähemmän.

Google mainokset

Voimme tarvittaessa mainostaa Googlessa. Suoritamme analyysin, ennen kuin laadimme mainoksen ja sijoitamme sen Googleen. Tutkimme mitä kilpailevat yritykset tarjoavat, laadimme suunnitelman jonka mukaan toimimme ja pyrimme siihen, että mainoksemme erottuu edukseen.

Seuraamme jatkuvasti mitä muutoksia markkinoilla tapahtuu, miten kilpailevat yritykset järjestävät mainoskampanjansa. Sitten toimimme analyysin pohjalta tehden muutoksia asiakkaidemme mainoksiin.

Hanki yrityskotisivut joka tuovat asiakkaita!
alk. €299
Tilaa sivusto

Tässä on esimerkkejä meidän tekemistämme verkkosivuista. Esittelemme havainnollisesti mitä yritys saavutti tekemiemme kotisivujen avulla.

Tatuointistudion verkkosivu
Tatuointistudion verkkosivu
Autolasien tummennuksia tarjoavan yrityksen verkkosivut
Autolasien tummennuksia tarjoavan yrityksen verkkosivut
Ilmastointipalveluja tarjoavan yrityksen verkkosivut
Ilmastointipalveluja tarjoavan yrityksen verkkosivut
Laske hinta kotisivuillesi